Головна » 2009 » Вересень » 1 » Умови конкурсного продажу розмитненого автомобіля Посольства Республіки Польща в Україні
11:02
Умови конкурсного продажу розмитненого автомобіля Посольства Республіки Польща в Україні
Автомобіль можна оглянути на парковому майдані Посольства у Києві (вул. Ярославів Вал, 12) з 26 по 28 серпня 2009 року в год. 10.00 - 15.00, домовившись попередньо по тел. (+044) 2300 730 з паном Тадеушем Туркотом.
ВИМОГИ до участі у конкурсі
1. Зацікавлені особи повинні надіслати свою заявку, пропонуючи свою ціну та зазначаючи свої дані: ПІБ, адресу проживання, № телефону і електронну адресу. Таку заявку треба надсилати на адресу Посольства Польщі в Україні (01034 м.Київ, вул. Ярославів Вал, 12) у заклеєному конверті, на якому - у лівому нижньому розі - дописати "на тендер з продажу Вольво S-80".

     Заявки треба подавати в Посольство (черговим) чи надсилати до 10 вересня 2009 року на поштову адресу.
     Невиконання цих формальних вимог (без дописки "на тендер...", пізніше 10.09 тощо) означатиме, що заявка не буде прийнята до розгляду.

2. Відкриття конвертів та розгляд заявок на придбання автомобіля провадитиме комісія Посольства 11 вересня 2009 р.

3. Комісія буде оцінювати заявки за найкращою запропонованою ціною. Учасника конкурсу, який її запропонує, буде про це негайно поінформовано і запрошено до підписання угоди про купівлю-продаж автомобіля. Витрати на нотаріальне оформлення покриватиме покупець.

4. Якщо покупець впродовж 5 робочих днів не вплатить до каси Посольства або на банківський рахунок Посольства запропоновану у своїй заявці суму, така особа втратить право на придбання обраного автомобіля. В цьому випадку тендерна комісія запропонує придбати авотомобіль черговому заявникові (за ціновою пропозицією) на цей транспортний засіб, який був учасником конкурсу.

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 1062 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0