Головна » 2009 » Жовтень » 17 » В рамках спільного проекту «Розвиток громадянського суспільства» оголошено грантові
21:31
В рамках спільного проекту «Розвиток громадянського суспільства» оголошено грантові
В рамках спільного проекту ПРООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії «Розвиток громадянського суспільства» оголошено грантові конкурси за наступними тематиками:
Конкурс "Участь громадян у процесі прийняття рішень на місцевому рівні"
Мета конкурсу – підвищити ефективність участі громадян у вирішенні конкретних проблем громад і сприяти більшій відкритості і відповідальності місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Конкурс "Представлення інтересів та захист прав вразливих груп населення"
Мета конкурсу – сприяти захисту і реалізації прав та законних інтересів вразливих верств населення, та посиленню ОГС, що здійснюють таку діяльність.

http://www.civic.ua/grants/view.html?q=1283426

Детальнішу інформацію про оголошені конкурси а також умови проведення, рекомендації та аплікаційні форми можна знайти у посиланнях, що вказані під кожним окремим конкурсом. 

До участі у конкурсі запрошуються організації громадянського суспільства (ОГС) з Донецької, Кіровоградської, Львівської, Луганської, Херсонської, Хмельницької та Чернігівської областей. Проекти можуть впроваджуватися на території однієї або декількох з цих областей. За інших рівних умов, перевага надаватиметься пропозиціям від організацій, які працюватимуть у громадах поза межами обласних центрів.

Виконавчим партнером проекту «Розвиток громадянського суспільства» виступає Благодійний фонд «Творчий центр Каунтерпарт» (ТЦК) (http://ccc-tck.org.ua)

Проектні пропозиції мають надійти в офіс ТЦК не пізніше 18:00 13 листопада 2009 року

 
З повагою
Василь Романюк

Public Information Specialist
Civil Society Development Program
Te.: +380-44-289-9990
     +380-44-287-1515
Fax:+380-44-289-6374
E-mail: vasyl.romanyuk@undp.org.ua
38-B Shota Rustaveli St., Off.16
Kyiv 01023

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 919 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0