Головна » 2009 » Вересень » 10 » Вересневий конкурс відбору учасників MediaNext на II модуль навчання з нових медіа. Цього разу Львів, Донецьк і Київ
17:56
Вересневий конкурс відбору учасників MediaNext на II модуль навчання з нових медіа. Цього разу Львів, Донецьк і Київ
Після перших трьох навчальних сесій в Києві, Одесі і Харкові (серпень-початок вересня), проект MediaNext оголошує вересневий відбір учасників на ІІ модуль навчання з нових медіа в Києві (26-27.09), Львові (29-30.09) і Донецьку (3-4.10).
ІІ модуль навчання – це дводенна сесія навчання під назвою «Курс з комунікації в нових медіа. Як привабити нові аудиторії».
Для чого це? Інтернет-аудиторія постійно змінюється, стає більш вимогливою і потребує своїх підходів. Але вже сьогодні журналістам всіх типів медіа доводиться працювати з аудиторіями в Iнтернеті. Отже, потрібно розуміти, що і як ефективно доносити до своїх клієнтів.

Завантажити анкету

Чому навчатимемося? Пропонований навчальний курс розрахований на журналістів, редакторів, вмотивованих медіа-активістів щонайменше з базовим знанням блогосфери, соціальних мереж, твіттера і їх застосування. Модуль допоможе навчитися, як розширити аудиторію в онлайн-просторі, чим є ретранслятори сервісів, які інструменти використовувати, аби привабити нову аудиторію.

Хто може подаватися? Запрошуються професійні журналісти і медіа-активісти, які працюють в Інтернеті (незалежно чи брали участь в І модулі). Кількість учасників – до 15 на один модуль.

Вересневі три сесії ІІ модулю відбудуться:

Київ - 26-27 вересня (субота неділя)
Львів - 29-30 вересня (вівторок, середа)
Донецьк - 3-4 жовтня (субота неділя)

УВАГА! Незначна кількість учасників з інших областей можуть брати участь в конкурсі за умов самостійного забезпечення проїзду до місця проведення і проживання.

Тренерами виступатимуть провідні експерти з нових медіа з практичним досвідом роботи у даній сфері.

Умови: Учасники відбираються на конкурсній основі. Участь - безплатна. Обов’язковою умовою участі в конкурсі є заповнення анкети апліканта (додаток 1), а також реєстрація на момент навчання у сервісах Twitter та в LiveJournal

Останній термін подачі на конкурс: 18.00, неділя, 20 вересня 2009

Заповнені анкети мають бути надіслати на електронну скриньку: medianext_ua@ukr.net

Контактні особи:
Віталій Мороз, координатор програм з нових медіа, 8044 458 44 40 vmoroz (at) internews.ua
Ольга Сушицька, координатор проектів, 8044 458 44 40 osushytska (at) internews.ua
www.internews.ua

Джерело: http://medianext-ua.livejournal.com/35971.html

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 900 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0