Головна » 2011 » Травень » 24 » Відеоконференція з Брюсселем «Зона вільної торгівлі з ЄС: наскільки близько, наскільки глибоко і наскільки дорого»
17:11
Відеоконференція з Брюсселем «Зона вільної торгівлі з ЄС: наскільки близько, наскільки глибоко і наскільки дорого»

Інститут світової політики має честь запросити Вас на відеоконференцію з Брюсселем «Зона вільної торгівлі з ЄС: наскільки близько, наскільки глибоко і наскільки дорого».
Захід відбудеться 26 травня 2011 року о 15:00.
Учасники: Філіп Куісон, керівник підрозділу Генерального департаменту з питань торгівлі Європейської комісії, керівник Переговорної групи від Європейської комісії з питань створення зони вільної торгівлі з Україною, Іна Кірш, представник Департаменту з політичних питань Генерального директорату ЄС з питань зовнішньої політики (Європейський парламент), Ольга Шумило-Тапіола, запрошений експерт Фонду Карнегі за міжнародний мир в Брюсселі.

У київській студії відеоконференцію модеруватиме Альона Гетьманчук, директор Інституту світової політики.
Захід проводиться спільно з Фондом Карнегі за міжнародний мир в Брюсселі.
Робоча мова: англійська, українська.
Місце проведення: вул. Глибочицька, 4, Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні, м. Київ.
Велике прохання обов’язково зареєструватися для участі в відеоконференції за телефонами – 253-55-57 або 0930230177 чи надіславши підтвердження участі на email: info@iwp.org.ua  
Зареєструватися потрібно до 15.00 середи 25 травня 2011 року. Реєстрація є обов’язковою у зв’язку з суворими правилами безпеки Посольства США в Україні, у приміщенні якого відбуватиметься відеоконференція.

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 513 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0