Головна » 2010 » Травень » 29 » Вперше в Україні ФотоВолонтери покажуть своє бачення Дня Європи в Маріуполі
18:43
Вперше в Україні ФотоВолонтери покажуть своє бачення Дня Європи в Маріуполі
 29 травня 2010 року в Маріуполі відбудеться Всеукраїнське святкування Дня Європи. До такої масштабної події Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" спільно з Посольством Євросоюзу в Україні виступила з ініціативою набору групи фотоволонтерів, які б допомогли зберегти для історії загальну картину свята Європи в Маріуполі у світлинах.
Всі охочі стати ЄвроПапараці могли подавати свої заявки і долучитися до святкування. За результатами відбору 10 молодих маріупольців увійшли до складу команди ФотоВолонтери – 2010.
Ліга "ДИПКОРПУС" організувала професійну підготовку для папараці. 27 травня 2010 року майбутні фотоволонтери мали змогу прослухати корисний майстер-клас з репортажного фото від Дембіцького Б.Г., члена Всеукраїнської спілки фотохудожників України.

Наступна зустріч фотоволонтерів відбудеться вже на самому святкуванні, в "епіцентрі Європи в Маріуполі" - на Театральній площі 29 травня, де всі вони отримають уніформу ЄвроПапараці і протягом святкування фотографуватимуть найяскравіші та просто цікаві моменти, аби якомога краще висвітлити цей визначний для нашого міста захід.

Всі витвори ЄвроФотоМистецтва будуть використані для промоції Днів Європи та міста Маріуполя в українських ЗМІ, друкованих та інтернет-виданнях.

Місцеві ЗМІ вже зацікавилися роботами молодих фотографів. А самі фотоволонетри готують камери і черпають натхнення, передивляючись фото з минулорічних святкувань Дня Європи у Маріуполі. Всі вони зроблять свій особливий внесок в історію нашого міста, яке окрім індустріального центру скоро можна буде по праву назвати і культурним центром України.

Фотозвіт з майстер-класу Б. Дембицького для маріупольських "ЄвроПапараці"
http://picasaweb.google.com.ua/dipcorpus/hWpQwE#
 

Олена Іванців
Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
е-пошта: dipcorpus-mdgu@ukr.net  
www.dipcorpus.at.ua
Категорія: День Європи - Маріуполь - 2010 | Переглядів: 1079 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0