Головна » 2009 » Листопад » 18 » Вплив неурядових громадських організацій на реалізацію програми «Східне партнерство»
19:47
Вплив неурядових громадських організацій на реалізацію програми «Східне партнерство»
ВМГО «Європейська молодь України» за підтримки Представництва «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу» в Україні та Білорусі запрошують лідерів та міжнародних секретарів неурядових громадських організацій до участі у дискусійному круглому столі на тему «Вплив неурядових громадських організацій на реалізацію програми «Східне партнерство».
Підписана на Празькому Саміті 7 травня 2009 року спільна заява представників східноєвропейських країн, представників ЄС, а також країн-членів ЄС, є новим імпульсом для інтенсифікації та поглиблення партнерських взаємин між східноєвропейськими країнами, в тому числі України та ЄС, важливою умовою для прискорення політичної асоціації та подальшої економічної інтеграції між східноєвропейськими країнами та ЄС.
Неурядові громадські організації як складова частина українського суспільства, через свою громадянську відповідальність і ініціативність, також зобов'язана брати посильну участь у цих процесах, особливо в сфері реалізації заходів, спрямованих на наближення України як країни-партнера «Східного партнерства» до стандартів Європейського Союзу, зокрема у сферах освіти, культури, функціонування громадянського суспільства.

Круглий стіл відбудеться 20 листопада за адресою: м. Київ, Готель «Мир», Голосіївский проспект, 70 (пр.40-річчя Жовтня, 70), Конференц-зал № 3.
Початок реєстрації учасників – 14.30, початок круглого столу - 15.00, закінчення заходу – 19.30.

На заході очікується участь представників неурядових громадських організацій із країн-учасниць «Східного партнерства» – Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії та Молдови.

Вітання:
Д-р Гайке Дьорренбехер, Керівник Представництва Фонду Ф. Науманна в Києві;
Представник Європейської Комісії в Україні та Білорусії (очікується відповідь на офіційне запрошення);
Віталій Іляшенко - Голова ВМГО «Європейська молодь України», аспірант Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України.
Доповідачі:
Вікторія Гуменюк - аналітик міжнародного центру перспективних досліджень;
Андрій Чубик – виконавчий Директор Центру Глобалістики «Стратегія XXI»,
Ірина Солоненко - Директор Європейської програми Міжнародного Фонду «Відродження».
Робоча мова заходу – російська.
Після завершення дискусії запрошуємо Вас на фуршет.
Просимо надсилати підтвердження участі із зазначенням назви Вашої неурядової громадської організації та Вашої посади до 19 листопада 2009 року включно на електронну пошту euroyouth_sec@ukr.net або реєструватися за телефонами +38-063-322-50-34, +38-067-661-76-61.
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 705 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0