Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Всеукраїнська науково–практична конференція «ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ОСОБИСТОСТІ»
19:47
Всеукраїнська науково–практична конференція «ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ОСОБИСТОСТІ»
 КАФЕДРА КУЛЬТУРОЛОГІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАРІУПОЛЬСКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ запрошує Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково – практичної конференції молодих вчених і студентів «ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ОСОБИСТОСТІ»
Конференція відбудеться 28 жовтня 2010 р. у приміщенні історичного факультету МДУ
НАПРЯМКИ РОБОТИ:
-Інформаційна культура як складова загальної культури людини.
-Роль інформаційної культури у процесі соціалізації особистості.
-Проблеми формування інформаційного світогляду студентської молоді.
-Інформаційна культура у контексті світового культурного розвитку.
Робочі мови конференції: українська, російська.
Тези будуть опубліковані у науковому збірнику до початку конференції.

ВИМОГИ ДО ТЕЗ:
1. Тези доповіді, а також заповнена анкета учасника надсилаються електронною поштою на адресу оргкомітету (обов’язкова тема листа – «КОН-10»). Викладачі та студенти МДУ можуть надавати матеріали безпосередньо в оргкомітет на комп’ютерній дискеті 3,5А у форматі Microsoft Word разом із роздрукованим примірником.
2. Всі матеріали слід відправляти як вкладені файли, названі таким чином: прізвище та ініціали автора із вказаним типом файлу (тези, анкета), наприклад: Петров В.П. Тези.doc, Петров В.П. Анкета.doc
3. Тексти тез мають бути набрані у редакторі WinWord-03. Шрифт – Times New Roman – 12. Інтервал – 1. Розміри полів: ліве – 2,5см, праве – 1,5 см, верхнє – 2,5 см, нижнє – 2,5 см. Обсяг матеріалу – 1-2 ст.
4. У верхньому лівому кутку – УДК, у верхньому правому кутку курсивом – ініціали та прізвища автора; нижче через інтервал симетрично тексту назва статті великими друкованими літерами.
5. За бажанням автора до тез можна надати список літератури, який надається наприкінці матеріалу у порядку згадування або за алфавітом. Посилання наводяться у тексті у квадратних дужках (наприклад [1, 140-141]).
 

МАТЕРІАЛИ ПОДАЮТЬСЯ ЗА АДРЕСОЮ: 87556, м. Маріуполь, пр. Будівельників, 129, МДУ, кафедра культурології та інформаційної діяльності, оргкомітет.
E – mail: mggu_kafedra_kid@mail.ru
КОНТАКТНИЙ ТЕЛЕФОН: (0629) 52 – 99 – 46 Нікольченко Юзеф Мойсейович;
097-879-59-93 Рябуха Юрій Валерійович

Термін подачі тез доповідейдо 05 жовтня 2010 р. включно.

Персональне запрошення буде надіслано після отримання заявки та матеріалів.
Учасників конференції просимо заздалегідь повідомити про дату свого приїзду та необхідність поселення. Витрати на проїзд та проживання за рахунок учасників конференції. Організаційний внесок учасників конференції складає 60 грн. (для видання матеріалів конференції )

Інформаційний лист    Анкета учасника

ОРГКОМІТЕТ

Джерело: http://istfak.org.ua/news/2010-09-04-5532
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 776 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0