Головна » 2010 » Серпень » 13 » Зі святом Першого Спасу!
17:06
Зі святом Першого Спасу!
 Щиро вітаємо усіх легатів "ДИПКОРПУС", наших колег та друзів з нагоди свята Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього або свята Першого Спаса.
Сенс цього свята - у потребі нагадати людям про необхідність звернення до Христа в кожній потребі, під час складних життєвих ситуацій. Саме так вчинили у середньовічній Візантії під час однієї з епідемій. Тоді Хрест, на якому було розіп’ято Господа, був винесений до народу на вулиці Константинополя як символ того, що Бог – реальний і завжди готовий іти на допомогу.

Те, що було колись є взірцем і пам'яткою для нас, сучасних людей. Христос, що розіп'явся для аби дарувати життя вічне і у цьому земному житті завжди поруч з нами. Тож не барімось у зверненні до нього з подякою та проханням про підтримку.
Вітаємо також із початком Успенського посту, що готує наші душі до світлого та радісного дня Успіння Пресвятої Богородиці - свята, що нагадує, що по воскресінні Христовому і кожна людська смерть - лише короткочасний сон в очікуванні всезагального воскресіння.
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 719 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0