Головна » 2009 » Грудень » 3 » 12-13/12/2009 - Відкриття Зимового сезону Маріупольських фотополювань!
22:03
12-13/12/2009 - Відкриття Зимового сезону Маріупольських фотополювань!
До уваги всіх, хто любить дивитися на світ через об'єктив фотокамери! Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» збирає всіх фотоаматорів та тих, що їм співчувають, на відкриття зимового сезону фотоекспедиції в місті Маріуполі. Ім'я першому етапу зимового сезону фотоекспедицій - «Стежками фотомисливця». Цього разу у фокусі нашої уваги - мости, дороги, перехрестя, міський трафік, пробки, дороги ..
До участі запрошуються команди у складі 2-3 осіб. Реєстраційний внесок - 10 гривень з людини. Всі внески йдуть на організацію заходу і придбання презентів переможцям.
Фотоекспедиція проходіть 12 грудня з 14.00. Місце зустрічі - площа у фонтану за Драмтеатром. Учасники отримають список завдань, які необхідно буде виконати за обмежений час.

Суддівство і церемонія нагородження відбудуться 13 грудня в 13.00 в центрі сучасного мистецтва і культури ім. Куїнджі.

Суддівська колегія буде представлена - Волковою Іриною Ігорівною - директором Центру сучасного мистецтва і культури ім. Куїнджі та Дембіцким Борисом Григоровичем - Маріупольським фотографом, Членом Національного Союзу фотохудожників України. У рамках церемонії нагородження пройде невеликий концерт на вшанування учасників і переможців фотоекспедиції, що створить атмосферу радості за виконану творчу роботу.

Не варто забувати так само, що всі фотоекспедиції є поступовими кроками до стратегічної мети - виставки, присвяченої баченню рідного міста маріупольською молоддю. Так само, кращі фото будуть використанні в створенні диска з калейдоскопом видів Маріуполя!

Тому, якщо ви хочете бути причетними до даних проектів, поділитися своїм баченням міста, ласкаво просимо на фотоекспедиці :-)

Контакти:
Гриценко Ольга
Глава PR-відділу Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
тел.: 80632662049
e-mail: nikomuni@gmail.com
icq 469901902
 
Група http://vkontakte.ru/club13552725

фото літньо-осінніх сезонів Маріупольської фотоекспедиції - на сайті Ліги
"ДИПКОРПУС" (www.dipcorpus.at.ua) у розділі Фотогалерея
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 745 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0