Головна » 2009 » Вересень » 4 » ЗМІЦНЕННЯ ТРЕТЬОГО СЕКТОРУ У ПІВДЕННІЙ УКРАЇНІ
19:01
ЗМІЦНЕННЯ ТРЕТЬОГО СЕКТОРУ У ПІВДЕННІЙ УКРАЇНІ
Громадські організації Товариство «Східноєвропейський демократичний центр» (EEDC, Польща), «Фонд розвитку міста Миколаєва» (м. Миколаїв) та Хмільницька районна громадська організація «Право» (м. Хмільник) Вінницької області запрошують представників місцевих громадських організацій, які працюють для задоволення потреб місцевих громад та вирішення місцевих проблем, взяти участь у програмі Зміцнення третього сектора у південній Україні.
Програма реалізується за підтримки National Endowment for Democracy (NED) і проходитиме у вересні 2009 - лютому 2010. Мета програми - зміцнення спроможності місцевих НУО у п’яти регіонах України: Миколаївській, Вінницькій, Одеській, Херсонській областях та АР Крим.
Програма складатиметься з ряду тренінгів на три теми а також мініґрантового конкурсу.

Першим етапом програми є дводенні семінари, присвячені роботі в команді, комунікації, переговорам та вирішенню конфліктів, які проходитимуть у вересні-жовтні 2009.

Дати тренінгів у регіонах:

12-13 вересня - Херсонська область
14-15 вересня - Миколаївська область
25-26 вересня - Одеська область
27-28 вересня - АР Крим
перша половина жовтня - Вінницька область

У подальших семінарах передбачено тематики написання, моніторингу та оцінки проектів, навчання учасників основам проведення кампаній адвокасі, ознайомлення зі структурою місцевої та державної влади в Україні, а також з основними методами роботи з волонтерами. Усі тренінги проводитимуться досвідченими тренерами з Товариства Лева (м. Львів).

Учасники семінарів будуть також запрошені до участі у мініґрантовому конкурсі, в рамках якого матимуть можливість отримати фінансування розміром до 800$ на реалізацію власних проектів для вирішення найбільш актуальних проблем своїх громад.

Заявки (за доданою формою) просимо подавати на наступні адреси:

- учасники з Миколаївської, Херсонської областей та АР Крим - в електронному вигляді на адресу centre.sed@ukrpost.ua, або у друкованому вигляді на поштову адресу:

Фонд розвитку міста Миколаєва
вул. Севастопольська, 15, офіс 3, м. Миколаїв, 54001;
- учасники з Вінницької та Одеської областей - в електронному вигляді на адресу doroh-hm@ya.ru, або у друкованому вигляді на поштову адресу:

Громадська організація «ПРАВО»
вул. І-го Травня, 9, кв. 29, м. Хмільник, Вінницька область, 22000.
Кінцевий термін подавання заявки:

6 вересня - Херсонська та Миколаївська області
17 вересня - Одеська область та АР Крим
30 вересня - Вінницька область

Копію заявки в електронному вигляді просимо надсилати на адресу координатора програми, Наталі Кертичак, nkertyczak@eedc.org.pl.

Організатори залишають за собою право відбирати учасників навчальних семінарів. Запрошені учасники отримають відповідну інформацію заздалегідь на адреси, зазначені в анкетах-заявках. Участь у тренінгах безкоштовна, під час тренінгів організатори забезпечують проживання та харчування учасників, а також відшкодовують кошти за проїзд.

Контактна інформація:

Віталій Дорох,
ГО «Право»
Тел.: +38 (067) 425 84 95

Тетяна Золотухіна
Фонд розвитку міста Миколаєва
Тел.: +38 (0512) 473 479, +38 (067) 512 46 06
Електронна адреса: centre.sed@ukrpost.ua

Наталя Кертичак,
Координатор проекту в Польщі
Тел.: +48 22 852 12 85, +48 698 076 426
Електронна адреса: nkertyczak@eedc.org.pl

Джерело: www.ccc.kiev.ua

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 883 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0