Головна » 2014 » Жовтень » 4 » Знайомство з поповненням до лав "ДИПКОРПУСУ"
17:34
Знайомство з поповненням до лав "ДИПКОРПУСУ"

Першокурсники спеціальності "Міжнародні відносини" Маріупольського державного університету на зустрічі з активом Ліги "ДИПКОРПУС"Актив Ліги "ДИПКОРПУС" завітав до першокурсників спеціальності "Міжнародні відносини" Маріупольського державного університету з метою тіснішого знаймства, налагодження братніх відносин та з цікавими тренінгами.
Гордана КРУТІЙ: "Ліга "ДИПКОРПУС" вітає поповнення в родині - наш перший курс! 
У житті буває багато збігів і випадкових знайомств, які переростають у дружбу, партнерство і міцні союзи. 
Ми сподіваємося для вас МДУ стане другою домівкою, а Ліга - точкою опори. 
Мрії ми задокументували для історії і тепер разом ітимемо вперед!" 
Юне покоління майбутніх маріупольских фахівців-міжнародників ознайомили з діяльністю Ліги, обмінялися світоглядними думками, досвідом навчання, а також реалізували гру "Візуалізація бажань", запропоновану в якості командоутворюючої гри Мариною Чіняковою.Тренінг для першокурсників спеціальності "Міжнародні відносини" Маріупольського державного університету від Ліги "ДИПКОРПУС"
Цьогорічний експеримент вийшов вдлим - «Колаж бажань», або, по-іншому, «дошка візуалізації» - це композиція, що зображає ваші мрії і бажання. На думку багатьох фахівців-психологів, зробити колаж бажань - значить, візуалізувати своє бажане майбутнє. Як кажуть, людина, налаштована на успіх, обов'язково його доб'ється.

За ФОТО дякуємо Анастасії Магомедовій і лайкаємо!!!

Актив Ліги "ДИПКОРПУС" перед проведенням зустрічі з першокурсниками спеціальності "Міжнародні відносини" Маріупольського державного університету

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 707 | Додав: dipcorpus | Теги: Лига ДИПКОРПУС, студенты, студенти, первокурсники, першокурсники, международные отношения, міжнародні відносини, Ліга ДИПКОРПУС | Рейтинг: 0.0/0