Головна » Архів матеріалів

The scheme is intended to enable early-career overseas postdoctoral academics to come to the UK for at least two months in order to carry out research in a British institution, in conjunction with a UK academic.
The scheme is open to application by any scholar from outside the UK who has obtained a PhD after January 2002, or who is of equivalent status.

Application must be made with a UK-based academic sponsor whose home institution is willing to host the visit (UK institutions can apply to the Academy for the f ... Читати далі »

Просмотров: 998 | Добавил: dipcorpus | Дата: 22.10.2007

Конференція молодих дослідників організована спільною робочою групою Graduate School of Social Sciences Bremen (GSSS) і Heinrich Bоll Foundation
 

... Читати далі »

Просмотров: 1099 | Добавил: dipcorpus | Дата: 22.10.2007

Напрямки панельних дискусій круглого столу:
- глобальна фінансова система в світовому господарстві;
- еволюція та перспективи розвитку світового фондового ринку;
- міжнародна інвестиційна діяльність та її вплив на національні економіки;
- бюджетно-валютна політика країн в умовах лібералізаційних та інтеграційних процесів у світовому господарстві;
- податкові системи: тенденції та особливості розвитку;
< ... Читати далі »
Просмотров: 1058 | Добавил: dipcorpus | Дата: 19.10.2007

Делегація Ліги "ДИПКОРПУС" у складі директора департаменту безпеки та трансатлантичного співробітництва Антона Янченка, директора політичного департаменту Валерія Гусєва, речника Ліги Анастасії Горецької та легата Іллі Чентукова взяла участь у Академії НАТО у м. Луганськ.
Як завжди найкращі та найкорисніші моменти Акалемії - це спілкування із співробітниками НАТО через телемости з Брюселем та контакти з колегами - студентами-міжнародниками.
Просмотров: 995 | Добавил: dipcorpus | Дата: 19.10.2007

Другий Національний раунд Міжнародних судових дебатів з права СОТ

Всеукраїнська громадська організація «ELSA Україна», що є Національною групою міжнародної неприбуткової організації ELSA, розпочала роботу над одним із найбільш пріоритетних міжнародних проектів - Другим Національним раундом Міжнародних судових дебатів з права СОТ (the Second National Round of the 6th edition of the ELSA Moot Court Competition (EMCC) on WTO Law), який відбудеться 8-10 лютого у Києві.

Вперше Міжнародні дебати проводилися в кві ... Читати далі »
Просмотров: 1086 | Добавил: dipcorpus | Дата: 19.10.2007

Цей випуск присвячений подіям Форуму молодих економічних лідерів у Польщі
 
Просмотров: 1075 | Добавил: dipcorpus | Дата: 19.10.2007

Центр “Наша справа” запрошує студентів, молодь, представників НУО та всіх зацікавлених на Регіональну українсько-білоруську конференцію “Free Media Bridges”, яка відбудеться 4 грудня 2007 р. в м. Луцьку.

Учасники конференції, представники організацій з Франції, Німеччини, Польщі, Білорусії та України, зосередяться на трьох основних темах: програмі ”Молодь в дії”, залученні молоді до медіа проектів та програмах політичної освіти.

Протягом дня інтерактивних презентацій та відкритих дискусій учасники дізнаються про передові методи залучення і навчання молодих людей з ... Читати далі »
Просмотров: 1085 | Добавил: dipcorpus | Дата: 19.10.2007

20-21 ноября 2007 г. в Санкт-Петербурге Академия стратегических исследований, информации и высоких технологий (АСИИВТ), Санкт-Петербургский государственный университет водных коммуникаций, Конгресс работников науки, техники, образования, здравоохранения и культуры, Межрегиональная молодежная общественная организация «Общенациональный конгресс молодежи», ООО «Тонкие технологии», Санкт-Петербургский торгово-промышленный дом и другие институты, университеты и организации проводят Вторую Международную научно-практическую конференции "ПРОБЛЕМЫ ГЕОПОЛИТИКИ, ГЕОЭКОНОМИКИ И МЕЖДУНАРОДНЫХ ОТНОШЕНИЙ ... Читати далі »

Просмотров: 1024 | Добавил: dipcorpus | Дата: 17.10.2007

До 15 грудня групи учнів та молоді з Німеччини і Центральної та Східної Європи можуть старатись про підтримку своїх проектів в рамках програми «Молоді дороги в Європі».

Партнери для отримання підтримки повинні вислати спільний план проекту, який міститиме ідею, цілі, реалізацію та його кошторис.

Проекти мають стостуватись підтримки демократичних стандартів та громадянського суспільства та/або економічні, справи толеранції та партнерства.

Більше інформації про процедуру к ... Читати далі »

Просмотров: 1045 | Добавил: dipcorpus | Дата: 16.10.2007

The National Scholarship Programme of the Slovak Republic
Стипендії для іноземних студентів, докторантів, викладачів та наукових співробітників для навчання та стажування у словацьких ВНЗ та науково-дослідних інститутах.

Види стипендій:
- навчання на магістерській програмі 1-2 семестри (5-10 місяців)
- навчання на PhD програмах (від 1 до 9 місяців)
- стажування у словацьких ВНЗ, науково-дослідних інститутах або у неурядових організаціях за запрошенням (від 1 до 12 місяців)

Щомісячн ... Читати далі »

Просмотров: 1046 | Добавил: dipcorpus | Дата: 16.10.2007

« 1 2 ... 258 259 260 261 262 ... 264 265 »