Головна » 2010 » Червень » 8 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" від 08.06.2010
19:44
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" від 08.06.2010
ДП "Всеукраїнський молодіжний центр праці” в рамках програми "Вечірня тренінгова школа” оголошує набір слухачів для участі у тренінгу "Фандрейзинг в громадських організаціях”
Мета: навчити соціально-орієнтовану молодь новим навикам фандрейзингу, для здобуття сучасної професії.
 
 
Тендер на надання послуг письмового перекладу
Регіональне представництво УВКБ ООН у Білорусі, Молдові та Україні запрошує взяти участь у тендері на надання послуг письмового перекладу
Студія громадського подкастинґу «Молодого радіо» готуватиме молодих подкастерів
«Молоде радіо» незабаром відкриє Студію громадського подкастинґу. Вона готуватиме цікаві подкасти на суспільно-важливі теми для «Молодого радіо», навчатиме подкастинґу студентів-журналістів та молодих блоґерів, популяризуватиме подкастинґ як різновид громадянської журналістики.
 

Стипендії від європейських інститутів для післядипломного навчання
Програма Європейських інститутів для післядипломного навчання (The European Institutes for Advanced Study –EURIAS) є міжнародною програмою з обміну науковців, що пропонує 33 стипендії на 2011\2012 академічний рік. Навчання проходить 10 місяців у одному із інститутів таких міст: Берлін, Болонья, Брюссель, Бухарест, Будапешт, Кембридж, Хельсінкі, Єрусалим, Єрусалим, Ліон, Нант, Париж, Уппсала, Відень, Вассенаар.
 

http://www.civicua.org/text/news/view.html?q=1409077  


Опитування лідерів інститутів громадянського суспільства, залучених до формування та реалізації держполітики
Український незалежний центр політичних досліджень, Творче об’єднання „ТОРО” та Східноукраїнський центр громадських ініціатив за підтримки Проекту „Об’єднуємося заради реформ” (UNITER) проводять моніторинг реалізації Концепції сприяння органами виконавчої влади розвитку громадянського суспільства у 2009 році.
 
 


20 червня 2010 у Києві відбудеться тренінг для студентів різних курсів та спеціальностей, а також представників різних молодіжних організацій.
У рамках діяльності проєвропейської організації студентів та молоді AEGEE-KYIV стартує новий проект ATC (AEGEE Training Camp), де за один вечір можна отримати навички лідера, дізнатися про подорожування Європою, навчитися ефективній PR кампанії, спробувати себе у якості організатора чи проектного менеджера та інше.
 
 

Громадськість візьме під контроль дії Януковича. Захід розпочнеться о 12 год. у готелі «Атлас» за адресою: Донецьк, бул. Шевченка 20. Реєстрація учасників відбуватиметься з 11.30 .
Ініціатором круглого столу виступає Донецька обласна організація «Комітет виборців України» у партнерстві з Громадянською коаліцією «Право на майбутнє» та Мережею реформ .
 


Стажування у Київському офісі проекту Американської асоціації юристів
Київський офіс проекту Американської асоціації юристів "Ініціатива з верховенства права” (ABA ROLI) шукає талановитих студентів для проходження практики. Програма діє на постійній основі, відповідно, заявки можна подавати на будь-який термін.
 
 
 

Чорнобильська програма відродження та розвитку ПРООН, Українське товариство Університету Оксфорд та Національний університет «Києво-Могилянська Академія» за підтримки програми Волотери ООН запрошують українських студентів, що стаціонарно навчаються в магістратурі та аспірантурі українських вищих навчальних закладів, до участі у програмі «Оксфордські волонтери для громад, що постраждали від Чорнобильської катастрофи» з 15-го серпня по 4-те вересня 2010 року.
 
 
 
 

Мультимедійний тренінг для журналістів від фундації Thomson Reuters
З 6 по 10 вересня 2010 року в Лондоні, Великобританія, відбудеться журналістський тренінг-курс, присвячений застосуванню новітніх мультимедійних засобів з метою знаходження, обробки та презентації новинних матеріалів, а також політиці захисту особистості та інформації від негативних факторів впливу електронного середовища.
Тренінг-курс є ініціативою фундації Thomson Reuters.
 
 
 
 

Український форум благодійників оголошує конкурс на заміщення посади координатора інформаційних проектів.
Кандидат повинен мати навички написання інформаційних матеріалів і просування організації, контакти в журналістському середовищі, розуміти специфіку роботи у сфері PR і третього сектору. Початок роботи – 1 липня 2010
 
 
 
 

Бизнес-форум «УкрАзия» для предпринимателей и специалистов по внешнеэкономической деятельности состоится в Киеве
Дата проведения форума - 17 июня 2010 года (четверг).
Место проведения - Киево-Могилянская Бизнес-Школа (ул. Ильинская, 9, Киев).
Вход свободный по предварительной регистрации. (https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dHRGTUUwbGQzTkZ2TUtsV1VoQmRUZVE6MQ)
 
 
 
 

Министерство образования и науки Украины (МОН) разместило на собственном сайте проект Типового положения о студенческом самоуправлении в высших учебных заведениях Украины
Студенты Украины приглашаются к обсуждению проекта Типового положения
 
 
 
 
 

Експертна дискусія «Європейці прагнуть знати: яке майбутнє у України?» (Київ, 18 червня 2010)
Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» спільно з Програмою Сприяння Парламенту ІІ та Лігою Інтернів запрошують усіх зацікавлених в обговоренні сучасного та майбутнього стану розвитку відносин між Європейським Союзом та Україною долучитися до дискусії «Europeans wonder: what is the future of Ukraine?» за участю науковців у сфері міжнародних відносин з провідних європейських університетів: Жізель Боссе (Маастрихтський університет, Нідерланди) та Тома Каз’єра (Кентський університет в Брюселі, Бельгія).
 
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 750 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 5.0/1