Головна » 2010 » Червень » 8 » Експертна дискусія «Європейці прагнуть знати: яке майбутнє у України?» (Київ, 18 червня 2010)
21:07
Експертна дискусія «Європейці прагнуть знати: яке майбутнє у України?» (Київ, 18 червня 2010)

 Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» спільно з Програмою Сприяння Парламенту ІІ та Лігою Інтернів запрошують усіх зацікавлених в обговоренні сучасного та майбутнього стану розвитку відносин між Європейським Союзом та Україною долучитися до дискусії «Europeans wonder: what is the future of Ukraine?» за участю науковців у сфері міжнародних відносин з провідних європейських університетів: Жізель Боссе (Маастрихтський університет, Нідерланди) та Тома Каз’єра (Кентський університет в Брюселі, Бельгія).
В рамках дискусії обговорюватиметься бачення європейських науковців на сучасну ситуацію у стосунках між ЄС, Україною та Росією. Учасники, як представники прогресивної української громадськості, матимуть можливість висловити свою точку зору на дане питання.


Дискусія відбудеться 18 червня 2010 року в приміщенні Комітетів Верховної Ради України (вул. Садова 3-а) з 13:00 до 16:00. Реєстрація для участі в дискусії обов’язкова. Робоча мова - англійська (переклад не надаватиметься).
Для участі необхідно до 14 червня 2010 (понеділок) надіслати заповнену анкету з поміткою «discussion» на адресу: dipcorpus-kyiv@ukr.net  
Щодо будь-яких питань стосовно даного заходу звертайтеся до Анни Базіло: dipcorpus-kyiv@ukr.net  
Програма заходу, анкета та інформація про учасників дискусії – в додатку.

Ми щиро сподіваємося на Вашу активну участь в даній дискусії і внесок в активізацію громадської думки в Україні!

АНКЕТА УЧАСНИКА

ПРОГРАМА ЗАХОДУ

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЕКСПЕРТІВ

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1121 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0