Головна » 2010 » Червень » 10 » "Година Європи" в Приазов'ї: Маріупольський День Європи знайшов відгук в умах і серцях селян
17:30
"Година Європи" в Приазов'ї: Маріупольський День Європи знайшов відгук в умах і серцях селян
 Трудівники агроцехів Талаківка та Тельманівського району Донецької області прийняли в гості мобільний презентацію Дня Европи від Ліги "ДИПКОРПУС".
Ініціатива члена секретаріату Ліги "ДИПКОРПУС" Павла Саула (довгий час керував проєвропейським напрямком роботи в Лізі) знайшла схвалення як у селян, так і у представників Посольства ЄС і охопила Талаківку, Чермалик та Новоселівку.
Під час тематичних інформаційних зустрічей всі бажаючі могли детально дізнатися про сенс і мету святкування Дня Європи, історію та сучасні перспективи співпраці Маріуполя і України з Євросоюзом, отримати цікаві інформаційні матеріали. Також інформаційно-довідкові видання були передані сільським та шкільним бібліотекам вказаних населених пунктів.
Святкову атмосферу кожної зустрічі підтримала традиційна "зоряна" сувенірна атрибутика Євросоюзу, яка відтепер зберігає пам'ять про незабутній Всеукраїнському Дні Європи-2010 у Маріуполі.
Крім того, сам Павло Саул впевнений у тому, що акції не є одноразовим ритуалом а несуть перспективи співпраці Посольства ЄС з сільськими громадами в плані інфраструктурного розвитку. Як відомо, Євросоюз має великий досвід співробітництва з аграрному секторі України.
 

Фоторяд "Години Європи" в Приазов'ї:
http://picasaweb.google.com.ua/dipcorpus/gVEDYJ  

Саул Павло
Секретаріат Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
dipcorpus-mdgu@ukr.net
www.dipcorpus.at.ua
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 634 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0