Головна » 2010 » Червень » 23 » XII Міжнародний фотоконкурс «День-2010»
18:40
XII Міжнародний фотоконкурс «День-2010»
Редакція газети «День» (ЗАТ «Українська прес-група») повідомляє читачів і шанувальників газети про старт XII Міжнародного фотоконкурсу «День-2010».
Мета конкурсу — виявити кращі роботи (твори), які є в українській фотографії й фотожурналістиці для популяризації на шпальтах газети, у виставкових залах України та за кордоном, стимулювати професійне і творче зростання учасників конкурсу.
Теми фотоконкурсу:
-- Події
-- Особистість
-- Життя, як воно є
-- Український світ
-- Світ очима дітей (до 18 років)
-- Найкраще фото з «Країни Мрій» ВПЕРШЕ (у номінації беруть участь фотографії, зроблені під час фестивалю)

Умови фотоконкурсу
До участі у Фотоконкурсі приймаються чорно-білі та кольорові фотографії виставкової якості розміром 30х40 см.
Для участі в конкурсі необхідно:
вказати на зворотному боці знімку прізвище, ім’я та по батькові автора, повну адресу, телефон, інформацію про те, що зображено на фотознімку, дату й місце зйомки, за бажанням — псевдонім автора;
подати електронний варіант фоторобіт, записаний на цифровому інформаційному носії (CD-R ,-RW; DVD-R,-RW) у форматі JPG поліграфічної якості;
подати ксерокопії паспорту (першу, другу, третю, четверту сторінки та сторінки з місцем реєстрації) та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

Роботи конкурсантів, які не виконали вище зазначених вимог, розглядатись журі конкурсу не будуть.
Учасники фотоконкурсу, надсилаючи роботи (твори), передають організаторам право на розміщення кращих робіт (творів) на шпальтах газети та в іншій друкованій продукції організаторів, розміщувати на веб-сайті організаторів, в інтернет-версії газети «День» та у банку даних фоторобіт, надісланих на фотоконкурс, з метою популяризації фотоконкурсу, використовувати роботи (твори) у фотовиставках та інших акціях організаторів із вказівкою авторства та виплатою гонорару, згідно встановленими організаторами фотоконкурсу ставками.
Спосіб доступу до банку даних визначають організатори фотоконкурсу.
Учасники фотоконкурсу стверджують та гарантують, що вони є авторами надісланих робіт, володіють усіма авторськими правами на роботи (твори), що беруть участь у фотоконкурсі, не передавали іншим особам, крім організаторів фотоконкурсу, авторських прав та фактом участі у фотоконкурсі не порушують авторських прав третіх осіб.
У разі виявлення певних неточностей щодо авторського права учасників фотоконкурсу та недотримання зазначених гарантій, конкурсанти зобов’язуються відшкодувати організаторам усі можливі збитки.
 

Надіслані на фотоконкурс роботи (твори) не рецензуються і не повертаються.
Надсилаючи роботи (твори) для участі у фотоконкурсі конкурсанти погоджуються з правом організатора фотоконкурсу на безкоштовне вклю­чення їх імен і прізвищ до списків учасників у рекламних цілях організаторів із метою популяризації фотоконкурсу.
Надсилаючи роботи (твори) для участі у фотоконкурсі конкурсанти погоджуються з його умовами.
 

Журі конкурсу має право визначати переможців, вста­нов­лювати їм нагороди, премії, вклю­чаючи моральне заохочення учас­ників шляхом опублікування фо­то­графії у газеті «День» із вказівкою авторства та виплатою гонорару, а також використання в інший спосіб, зазначений в умовах фотоконкурсу.
Журі конкурсу визначає, до якої категорії зарахувати те чи інше фото.
Участь в конкурсі - безкоштовна!
Термін проведення конкурсу: з моменту першого оголошення умов фотоконкурсу в газеті «День» і до 01 вересня 2010 року.

Роботи чекаємо за адресою: Україна, 04212, м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 2-л, з поміткою «На фотоконкурс»

Список переможців буде надруковано в газеті «День» не пізніше 1 жовтня 2010 року.
Обов’язкова умова отримання призів — особиста участь переможців в урочистому підбитті підсумків фотоконкурсу (про дату переможці будуть повідомлені персонально).
Для отримання призів переможцям та призерам необхідно подати такі документи: паспорт та довідку про присвоєння ідентифікаційного номера.
Заміна призів грошовим еквівалентом не припускається.

Запрошуємо до участі
Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 625 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0